Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fransa, karnabahar, ograten

Karnabahar Ograten (Fransa)

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karnabahar Ograten (Fransa)







Karnabahar Ograten (Fransa)



MALZEMELER
  • 1 adet orta boy karnabahar
  • 1 kavanoz garnitür
  • 200 gr kusbasi dogranmis tavuk eti
  • 3 çorba kasigi margarin ya da tereyagi
  • 3 çorba kasigi un
  • 1,5 su bardagi süt
  • 1,5 su bardagi rendelenmis kasar peyniri
  • Tuz
YAPILIŞ TARİFİ
Karnabaharlari çiçek çiçek ayirarak az tuzlu suda haslayin Tavuk etlerini de haslayin Margarin ya da tereyagini bir kapta eritin Unu azar azar ilave ederek pembelesinceye kadar kavurun Sütü de azar azar ilave edin
Koyulasincaya kadar pisirin Biraz soguyunca yumurtalari kirin ve iyice karistirin Içine tuz ve 1/2 su bardagi kasar peyniri rendesini ilave edin ve karistirin() Firin kabina besamel sosun birazini dökün Üzerine karnabaharlari dizin 1 kavanoz garnitür ve tavuk etlerini de ilave edin
Kalan besamel sosu tamamen üzerini kapatacak sekilde yayin Kalan 1 su bardagi kasar peyniri rendesini üzerine serpistirin Daha önceden orta hararette isitmis oldugunuz firinda üzeri kizarincaya kadar pisirin
Yemeginizi servise hazirdir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.