Ünlülerden Süper Gaflar |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Ünlülerden Süper GaflarSalak olabilirim ama aptal asla ![]() ![]() ![]() ASENABen meme kanserine şahsen karşıyım ![]() ![]() ![]() SİNEM GÜVENMozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz ![]() ![]() ![]() ![]() EMRAHAllahı size emanet ediyorum ![]() ![]() ![]() TANSU ÇİLLERTüneli kaçmak için mi kazdınız ![]() ![]() ![]() REHA MUHTARİsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor ![]() ![]() ![]() A TAKIMIKendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() CORC W BUSHPolis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı ![]() ![]() ![]() KANAL D ANA HABEREminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar ![]() ![]() ![]() BEYAZ23 Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram![]() ![]() Q KIZI REYHANCinayetler dışında en düşük suç oranına sahibiz ![]() ![]() ![]() ![]() WASHINGTON D C VALİSİ MARION BARRYSigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatımızın önemli bir bölümünü kaybederiz ![]() ![]() ![]() BROOKE SHIELDSFransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor ![]() ![]() ![]() İZZET YILDIZHANCumhuriyet 1927 yılında ilan edildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuğba ÖZAYAtatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ![]() ![]() ![]() NİHAT DOGANBugün 10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ELİFNAĞME |
|
|
|
#6 |
|
stubborn
|
Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatımızın önemli bir bölümünü kaybederiz ![]() ![]() ![]() BROOKE SHIELDShepsine çok güldüm ama bu başkaa sarsastic sarsastic grin grin |
|
|
|