Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
datça, mesudiye

Datça Mesudiye

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Datça Mesudiye







Datça Mesudiye
Hayıtbükü hayıt ağacından gelmektedir, Ovabükü ise bulunduğu yer ve konum itibarı ile ovaya benzediği için adını burdan almıştır Yıllardır insanların gelip tatil yaptığı bu yerde el değmemiş doku ve birbirinden farklı bitkiler de mevcuttur Arıcılığında geliştiği Mesudiye köyünde halkın geneli bu bölgeyi kalkındırmak adına pek çok faaliyete girişmiştir Özellikle son yıllarda Datça'daki turizmin odak noktalarından birisi haline gelen Mesudiye günümüz şartlarında tatilcilerin hem ekonomik yönden hem de özellikle sessiz ve kuş sesleri içerisinde unutulmaz bir tatil yapmak istemesi yönünden bulunmaz ve vazgeçilmez bir yerdir Bu köye son zamanlarda yabancı uyruklu ailelerde yerleşmiş ve buranın nimetlerinden faydalanmıştır Datça'dan araba ile yaklaşık 25 dakika süren Mesudiye' ye her saat başı dolmuş kalkmaktadır ve aynı şekilde Mesudiye'den de Datça istikametine dolmuş bulunmaktadır Burada dilediğiniz güzellikte tatil imkanı yakalayabilirsiniz ve doğa sporlarıda yapabilirsiniz Engin ve engebelli dağlık arazileri olan Mesudiye tam bir doğa harikası ve doğa cennetidir










Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.