Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altınkum, didim, plajı

Didim Altınkum Plajı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Didim Altınkum Plajı

Didim Altınkum Plajı
Altınkum, Didim’in en önemli ve en turistik plajıdır Didim‘deki otellerin ve pansiyonların büyük çoğunluğu Altınkum’da yer alır Tatil sezonunda plajında boş yer kalmayan Altınkum, gece hayatıyla ve alışveriş merkezleriyle de Didim’in merkezidir Altınkum’daki yat limanından her sabah kalkan tekneler, gün boyu çevre koyları ve adaları dolaşırlar Bu tekneler arasında günübirlik Bodrum’a gidip gelenler de vardır

Ege’nin en güzel denizine ve kumsalına sahip Didim, altın sarısı kumsalları ve turkuaz mavisi deniziyle göz kamaştırıcıdır Güneşi de en az denizi kadar güzeldir Bununla birlikte ferah havası, Didim’i yaz ayları için de ideal bir tatil cenneti kılar Didim, doğal düzelliklerinin yanı sıra, tarihi zenginliğiyle de yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekerforumsinsinet Didyma antik kenti ve Apollon Tapınağı buradadır

Tavşan Burnu ve Akbük; Didim’in diğer büyük plajlarıdır Bunların arasında güzel kumsallara sahip çok sayıda irili ufaklı koy vardır Özellikle Tavşan Burnu’nda ve Mavişehir’de denizden batan güneş, muhteşem bir manzara sunar Didim yakınlarındaki Bafa Gölü ve çevresi, Türkiye’nin en önemli kuş gözlem alanlarından biridir

1960′lı yıllarda küçük bir yerleşim merkezi olan ilçe; turizme verilen önemle birlikte büyük bir gelişme ve nüfus artışı göstermiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com