Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
arrabbiata, bavette, soslu

Arrabbiata Soslu Ve Bavette

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Arrabbiata Soslu Ve Bavette




Arrabbiata Soslu ve Bavette tarifi

için Malzemeler :

? Bavette 350 g

? Arabbiata 400 g

? Barbunya 400 g

Arrabbiata Soslu ve Bavette

yemeğinin hazırlanışı:

400 grlık Barilla Arrabbiata sosunu bir tavada ısıtınız

Önceden yıkanmış konserve fasulyeleri sosa ekleyin ve 5 dakika kaynamaya bırakınız

Bavette?yi tuzlu bol suda paket üzerinde belirtilen süre kadar pişiriniz Süzdükten sonra sosun içinde karıştırınız

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.