![]() |
Mantarli Peynir Soslu Kuşbaşi Etli Erişte Makarna |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarli Peynir Soslu Kuşbaşi Etli Erişte MakarnaMANTARLI PEYNİR SOSLU KUŞBAŞI ETLİ ERİŞTE MAKARNAGEREKLİ MALZEMELER (4 kişilik): 200 gr erişte makarna, 1 cm dilimlenmiş 2 orta boy havuç, 1 su bardağı dilimlenmiş taze mantar, 2 çorba kaşığı margarin ya da tereyağı, 2 çorba kaşığı un, 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz, 1/2 tatlı kaşığı kurutulup ufalanmış reyhan, 1 1/4 su bardağı süt, 200 gr kadar iyi pişmiş dana kuşbaşı (lokmalık şeritler halinde kesilmiş), 1/2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri ![]() HAZIRLANIŞIMakarna ve havuçları, geniş bir tencerede bol tuzlu kaynar suyla, arada bir karıştırarak haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|