![]() |
Kavun Reçeli Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavun Reçeli TarifiOsmanlı zamanında reçel en çok tüketilen tatlılar arasındaymış ve hatta reçel yapamayan kadınlar ayıplanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler • 1 ![]() • 4 limon • 1 yemek kaşığı kanyak • 650 gr toz şeker (~4,5 su bardağı) Yapılışı 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() Notlar: • Kullanacağınız kavunun sağlam olması gerekiyor ![]() ![]() • Kavun reçelinin daha hoş kokmasını istiyorsanız vanilya ekleyererek pişirebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|