Hazırlanması:
[*]Sebzeleri jülyen bıçağıyla fotoğraftaki gibi doğrayıp harmanlayın (kabakların ve salatalıkların çekirdekleri kısımlarını doğramayın)[*]Sosunu servisten 1 saat önce üszgeçten geçirerek salataya ilave edin[*]Dereotuyla süsleyip servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.