|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
gamzelerinde, geldim, törpülemeye, öfkelerimi |
![]() |
Öfkelerimi Gamzelerinde Törpülemeye Geldim |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Öfkelerimi Gamzelerinde Törpülemeye Geldim![]() Öfkelerimi gamzelerinde törpülemeye geldim ![]() ![]() ![]() Dilimin eskiyen harflerinin çöplüğünde ![]() ![]() ![]() Adımı bulamadım ![]() ![]() Adını aldım ![]() ![]() Gezdirdim saçlarımda ![]() ![]() Yıkadım saf kanımla ![]() ![]() Dudaklarıma değdirdim ![]() ![]() “Ömrümün kısırlığını nefesinle yeşertmeye geldim ![]() ![]() ![]() Geçmiş uykularımı gömdüğüm gecelerde ![]() ![]() Rüyalarımın kanatlarını aradım ![]() ![]() Senin kollarını buldum ![]() ![]() Sardım kendimi sıkıca ![]() ![]() "Dilimin nefesine dökülüyor sözlerin ![]() ![]() ![]() ![]() Yaralarım çıkıyor paslandıkları yerden ![]() ![]() ![]() ![]() “Her şeyi gören gözler mutlu olamaz;mutlu olmaya geldim ![]() ![]() Kapatıyorum gözlerimi sana bakarken ![]() ![]() Ölümsüzlüğe göğüs gerercesine ![]() ![]() Dikiliyorum uçurum başlarında ![]() ![]() Yitiriyorum aklımı ![]() ![]() Seni sevmenin tadına vuruluyorum ![]() ![]() Kapatıyorum gözlerimi kendime bakarken ![]() ![]() Eksik bir şey kalmıyor ![]() ![]() Mutlu olmak için ![]() ![]() Kör olmak yetiyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|