![]() |
Bademli Ve Kaşar Peynirli Sebze |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Ve Kaşar Peynirli SebzeBademli ve Kaşar Peynirli Sebze =MALZEMELER = 800 gr Patates 200 gr Bezelye 1 Adet Sogan 100 gr Jambon 1 Adet Mozzarella ya da Dil Peyniri 4 Adet Domates 60 gr Badem Maydanoz Etsuyu Rendelenmis Parmesan Peyniri Veya Eski Kasar Tereyagi =hazırlanışı= Bir tavaya koydugunuz 20 gr (1 Çorba kasigindan biraz fazla) tereyaginda, dogranmis sogani öldürün ![]() ![]() Patatesleri yikayip soyduktan sonra ince ince dilimleyin ![]() ![]() Üstüne bezelyelerin yarisini, dilimlenmis mozzarelle ya da dil peynirinin yarisini, küp seklinde dogranmis domates ve jambonun yarisini döseyin ![]() Tuz, karabiber ilave ettikten sonra ikinci patates katini dizin ![]() ![]() Tüm yüzeyini 2 çorba kasigi kiyilmis maydanoz, ince dilimlenmis badem ve 2 çorba kasigi parmesan peyniri ya da eski kasar rendesiyle kaplayin ![]() Tüm malzemenin üstüne 4 kepçe etsuyu döktükten sonra kabi, önceden isittiginiz 180 derecelik firina verin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|