![]() |
Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlıcanlı Saksı Kebabı (4 Kişilik)(4 Kişilik) ![]() Malzemeler 3 Adet Patlıcan Sıvı Yağ 1 Tatlı Kaşığı Margarin 1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti 1 Adet Küçük Doğranmış Havuç 1/2 Su Bardağı Bezelye Bikaç Adet Tane Karabiber 1 Diş Dövülmüş Sarmısak 1 Adet Defne Yaprağı 2 Adet Maydanoz Sapı Fesleğen Tuz 1 Çay Kaşığı Kekik 1 Adet Domates Yemeğin Tarifi Sıvı yağı kızdırıp,patlıcanları içine atın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızartılan patlıcanların içini oyup,harcı doldurun ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 15 dk pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|