![]() |
Paça Jöleli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paça JöleliMALZEMELER 12 Keçi yada Koyun Paçası (temizlenmiş) 10 Su Bardağı Su 1 Çay Kaşığı Tuz 8 Diş Sarmısak (dövülmüş) 3/4 Su Bardağı Sirke 1 Kahve Kaşığı Karabiber HAZIRLANIŞI Jöleli paçayı, davetlerinizde hazırlayacağınız soğuk büfelerde sunabilirsiniz ![]() 1 litrelik bir pasta kalıbını çalkaiayıp, buzdolabında 30 dakika soğutunuz ![]() Önce, ağır ateşte paçaların üstündeki kılları ütüleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paça suyunun bulunduğu tencereyi yeniden orta ateşte, içinde 5 su bardağı paça suyu kalana kadar kaynatınız ![]() ![]() Küçük bir kasede sarmısak ve siraaai iyice çırpınız ![]() ![]() Kalıbınızı buzdolabından çıkarınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalıbı buzdolabından alıp, dibini, içi sıcak su dolu bir tencereye 1 dakika kadar daldırıp çıkararak, iç kenarında çepeçevre bıçak gezdiriniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|