Hazırlanışı: 1 1 adet kolay katmer yapmak için 1 adet baklava yufkasını düzgünce açıp, bir katını ayırın Birinci katın üzerine fırça yardımıyla tereyağı sürün İkinci katı üzerine kapatıp, onun da üzerini fırça ile yağlayın Üzerine 1 çorba kaşığı kaymak koyup, kaymağı kaşık yardımıyla sıvayın Üzerine 1 çorba kaşığı çekilmiş antep fıstığı ve 1 çorba kaşığı toz şeker serpin 2 Malzemeler ortada kalacak şekilde hamurun bir kısa kenarından katlayın ve katladığınız kısma tereyağı sürün Diğer kenarını da katlayarak elinizle hafifçe bastırın ve bolca tereyağı sürün 3 Hazırladığınız katmeri ters çevirerek İnce fırın tepsisine koyun Katmerin üste kalan kısmını da bol tereyağı ile yağlayın 4 Diğer üç katmeri yapmak için aynı işlemleri tekrarlayın Tepsiye dizdiğiniz katmerleri 250 derecedeki fırına verin Yaklaşık 8 dakika sonra üzerleri iyice kızaran ve kabaran katmerleri fırından alıp, üzerlerine yarım çorba kaşığı antep fıstığı serperek servise hazır hale getirin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.