![]() |
Beyaz Nefis Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyaz Nefis PastaMALZEMELER 10 çorbakaşığı toz şeker 300 gr çiğ krema 225 gr bitter çikolata 8 çorbakaşığı tuzsuz yağ 400 gr beyaz çıkolata 9 adet yumurta 1 yaprak jelatin (16 Kişiliktir) HAZIRLANIŞ ŞEKLİ: Bir sos kabında bitter çikolatayı eritip, soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() İyice çırptığınız beş yumurtanın akını da karışıma katıp kek kalıbına boşaltın ![]() ![]() ![]() ![]() İki çorbakaşığı suyun icinde jelptini eritin ![]() ![]() ![]() Soğumaya bıraktığınız keki eninine ikiye kesin ve beyaz çikolatalı karışımı iki katın arasına sürün ![]() ![]() Üst kreması için, kalan beyaz çikolata ve 150 gr kremayı bir kapta eritip, karışımı iyice soğuyan kekin üstüne ve çevresine sürün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|