Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ciğer, pate, tavuk

Ciğer Pate (Tavuk)

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ciğer Pate (Tavuk)




MALZEMELER

1 kg i
100 gr çiğ
1 su bardağı suyu
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı suyu
1 adet bir küçük
1 çay kaşığı rendelenmiş muskat
tuz, kara

HAZIRLANIŞI

Tavuk lerine , tuz ve karai katıp, bir tencereye , üstlerini örtecek kadar suyla on beş dakika haşlayıp, süzün Soğuduktan sonra, mikserle tüm malzemelerle birlikte kanştırın, suyu, kıvamını bulana kadar azar azar ilave edin ve buzdolabında dinlendirinTavuk inin hazmı, inden daha kolaydır Ancak haşlandıktan sonra süzülerek elde edilen suyu kullanmamak gerekir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.