Fırında Hindi Budu (2 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Hindi Budu (2 Kişilik)(2 Kişilik) ![]() Malzemeler 1 adet hindi budu Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay kasığı kekik 1 çay kasığı kırmızı biber 1 çay kasığı karabiber Tuz 4 adet patates 1 çorba kasığı sıvı yağ Süslemek için: Sebze Yemeğin Tarifi Sıvı yağa tuz, 1 cay kasığı karabiber, 1 cay kasığı kırmızıbiber ve 1 cay kasığı kekiği karıştırın Hindi budunu bu baharatlı yağa bulayın Yanmaz fırın torbasının içine alıp, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 46-50 dakika pişirin![]() Patatesleri haşlayıp rendeleyin Teflon tavaya 1 çorba kasığı sıvı yağı alın Rendelenmiş patatesi yağda kızartın Servis tabağına alın Üzerine hindi budunu koyun Çeşitli sebzelerle süsleyip, servis yapın
|
|
|
|