![]() |
İzgara Tavuk Budu (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzgara Tavuk Budu (4 Kişilik)Izgara Tavuk Budu (4 Kişilik) ![]() Malzemeler 8 tavuk budu 4 yemek kaşığı ketçap 2 yemek kaşığı Worcestershire sosu 1/2 küçük soğan, iyice doğranmış 25 gr şeker 1 yemek kaşığı limon suyu Tuz Tatlı kırmızı biber Yemeğin Tarifi Marinatı hazırlamak için ketçap, Worcestershire sos, soğan, şeker ve limon suyunu bir kapta karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Mangalı ısıtın ![]() ![]() ![]() Butları sıcak bir servis tabağına aktarıp üstlerine kalan marinatı döküp, servis yapın ![]() SERVİS ÖNERiLERi: Izgara tavuk butunu sote edilmiş patlıcan, biber ve domatesle sunabilirsiniz ![]() ![]() ALTERNATİF: Başka etleri de bu şekilde yapabilirsiniz ![]() AŞÇININ ÖNERİSİ: Butları marinatta ne kadar dinlendirirseniz yemeğin lezzeti o kadar artacaktır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|