Kabak Püreli Tavuk (4 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kabak Püreli Tavuk (4 Kişilik)Kabak Püreli Tavuk (4 Kişilik) ![]() Malzemeler 2 Kabak 4 Tavuk Göğsü 200 gr Yoğurt, 8 Diş Sarımsak 1 Tatlı Kaşığı Salça Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi Kabakları temizleyip 3-4 parçaya kesin Tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın Kabakları ezerek püre haline getirin 1 tatlı kaşığı yoğurdu ayırıp kalanına 4 diş ezilmiş sarımsak ilave edin Kabak püresini ekleyip karıştırın![]() Ayırdığınız yoğurda, salça, 4 diş ezilmiş sarımsak, karabiber ve tuzu ekleyip karıştırın Tavuk göğüslerini hazırladığınız bu sosla terbiye edin Yağsız tavada önlü arkalı pişirin Kabak sosuyla birlikte servis yapın
|
|
|
|