![]() |
Tavuk Bohça |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk BohçaHamuru için: Yarım cay bardağı sıvı yağ, Yarım cay bardağı eritilmiş margarin, yarım cay bardağı , aldığı kadar un, yarım cay bardağı su, 1 paket kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı sirke ve tuz ![]() İçine: 2 çorba kaşığı sıvı yağ, 4 adet , 3 adet , 4 diş , yarım kg ![]() 500 gr ![]() 250 gr ![]() 2 çorba kaşığı margarin, 2 çorba kaşığı un, 1 su bardağı , tuz ve karabiber Un, , eritilmiş margarin, sıvı yağ, sirke, su, kabartma tozu ve tuzu karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Küp doğranmış ve biberi de katın ![]() ![]() ![]() ![]() Mantarlar suyunu salıp çekince ocaktan alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağlanmış tepsiye tencereyi ters çevirin, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|