Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kişilik, papaz, tavuklu, yahnisi

Tavuklu Papaz Yahnisi (4 Kişilik)

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu Papaz Yahnisi (4 Kişilik)




MALZEMELER

1 kg tavuk (kemikli ya da kemiksiz)

4 adet küçük soğan

7 diş sarımsak

2 çorba kasığı salça

Yarım cay kasığı köri

1 çay kasığı karabiber

2 tatlı kaşığı nane

1 çorba kasığı üzüm sirkesi

2 adet küçük boy patates

Yeteri kadar su ve tuz

HAZIRLANIŞI

Tencereye tavuk etlerini alın Üzerine irice doğranmış soğan ve sarmısakları koyun 2 çorba kasığı salca, yarım cay kasığı köri, karabiber, sirke, yağ ve tuz ilave edip, tencereyi orta ısılı bir ateşe oturtun Tavuklar kendi bıraktığı suyu çekene kadar pişirin

İyice yumuşadıklarında 2 kahve fincanı su ilave edip, kaynamaya bırakın İrice doğradığınız patatesleri de tencereye alın Gerekirse su ilavesi yaparak patatesleri pişirin Tencereyi ocaktan alınca, üzerine nane serpip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.