![]() |
Kabak Çorbası - Ordu Usulü:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Çorbası - Ordu Usulü:)Malzemeler :Yarım Kabak (Karakabak veya Kış Kabağı)yarısıTane Fasulye (Yada Alaca Fasulye)bir avuçMısır Unu (O Yılın Mısır Unu)½ yemek kaşığıTuz (İyotlu)1 tatlı kaşığı,Su (Yemeğin Su Oranı Ayarında)2 litre,Tereyağ 1-2 yemek kaşığı (40 gram),Kuru Soğan (Orta Boy)1-2 adet Domates ,Maydanoz (Taze Maydanoz) ½ bağ Yapılışı :Kabak soyulup dilimlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not : Ordu yöresine ait bir yemektir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|