Bir tencerede yağı ısıtın Yemeklik doğranmış kuru soğanı, çentilmiş sarımsakları, şekeri ve kuşbaşı doğranmış havucu katıp karıştırarak 5 dakika kadar kavurun Sonra, kuzukulağı ve patatesi ekleyip 1-2 dakika daha çevirin Daha sonra, unu katın ve biraz daha kavurmaya devam edin Bu arada sütü ilâve etmeye başlayın Yalnız, unun topaklaşmaması için, sütün çok yavaş akıtılması gerekiyor Suyu, tuzu ve muskatı da ilâve edin Arada bir karıştırarak bütün malzemeler yumuşayana kadar pişirin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.