Malzemeler : 5 adet domates 1 kaşık domates salçası 2 kaşık un 1 kaşık yağ 8 bardak et veya tavuk suyu
Hazırlanışı :
Domateslerin kabuklarını çıkartarak rendeleyin Bir tencerede yağı eritin, unu katarak yağda sarartın Üzerine domates salçasını ve domatesleri katarak iyice öldürün Yavaş yavaş et suyunu ilave edin, tuzunu da ekleyerek 10 dakika kaynatın Servis yaparken üzerini kaşar rendesi veya maydanoz ile süsleyin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.