Elde ufalanan ekmek içi akşamdan yoğurt ile bir kapta iyice karıştırılır Ertesi gün yeniden iyice karıştırılır Bir tencerede et suyu kaynatılır Yoğurtlu ekmek içi, karıştırılarak et suyuna yedirilir Tuzu da ekledikten sonra hafif ateşte 5 dakika daha kaynatılıp ocaktan alınır Bir tavada kızdırılan tereyağına kırmızı biber katılarak karıştırılır Sonra çorbaya ilâve edilir Çorba sıcak sıcak içilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.