![]() |
Kırlangıç Çorbası (1) (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırlangıç Çorbası (1) (4 Kişilik)MALZEMELER Kırlangıç balığı , 300 gram (orta boy bir adet) 1/4 adet limon 1 çorba kaşığı sirke 4 diş sarımsak 1/2 konserve kutusu hazır garnitür 1 adet kuru soğan 1 çorba kaşığı tereyağ, 1 çorba kaşığı un 1/2 demet dereotu (veya maydanoz) Tuz,Karabiber HAZIRLANIŞI Bir tencerenin içine balığı koyup suyla doldurun ![]() ![]() ![]() Hazır yarım kutu garnitürü tencereye ilave edin,ateşi kısın ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrı bir kapta iki çorba kaşığı una tenceredeki sudan ilave ederek bulamaç haline getirin, yeterince inceltip tencereye tamamını dökün ![]() ![]() Not: 1 ![]() ![]() ![]() Çorbaya uygun diğer balıklar: Balık çorbası her balıktan yapılabilir ancak aşağıdakiler en iyi lezzeti verir ![]() |
![]() |
![]() |
|