![]() |
Yedigöller Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yedigöller ÇorbasıMALZEMELER: 1 çay bardağı Kuru Fasulye 1 çay bardağı Kırık Pirinç 1 çorba kaşığı Tereyağı 1 adet havuç, 150 gram haşlanmış ıspanak 2 diş sarmısak, 2 adet kırmızı biber Yarım demet dereotu ve maydanoz 1 su bardağı mini misket köfte (80 gram kıymadan fındık iriliğinde parçalar koparıp yuvarlayarak hazırlanmış) Terbiyesi için: 3 çorba kaşığı un 1 adet yumurta, yarım limon HAZIRLANIŞI: Kuru fasulyeyi 10 dakika haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|