![]() |
Tavuk Etli Güveçte Türlü (8 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Etli Güveçte Türlü (8 Kişilik)Tavuk Etli Güveçte Türlü (8 Kişilik) Malzemeler: 400 gr Tavuk Eti 3 Patlıcan 2 Diş Sarımsak 2 Soğan 5 Domates 3 Kabak 3 Dolmalık Biber 2 Yemek Kaşığı Tereyağı 250 gr Bamya 500 gr Taze Fasulye 2 Çarliston Biber 4 Yemek Kaşığı Tereyağı Yarım Su Bardağı Sirke 7 Su Bardağı Sıcak Su Tuz HAZIRLANIŞI : Patlıcanları alacalı soyup dörde bölüin ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tencerede 2 yemek kaşığı tereyağını eritip soğan ve sarımsağı soteleyin ![]() ![]() Fasulyelerin kenarlarını keserek ayıklayın ve ince ince kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tencerede 2 yemek kaşığı tereyağını eritip fasulyeleri orta ateşte çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuk etlerini ızgarada pişirin ![]() ![]() Isıtılmış büyükçe bir güvece önce tavuk etlerini yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|