![]() |
Truf Şekerleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Truf ŞekerlemeMALZEMELER: 2 su b ![]() yarım su b ![]() 1 su b ![]() fındık HAZIRLANIŞI: 2 Su bardağı kek kırıntısı karıştırma kabına alınır ![]() yarım su bardağı krema eklenir ![]() ![]() çikolata benmari usuluyle ya da mikrodalga fırında eritilir ![]() karıştırma kabına alınır ![]() süre bekletilir ![]() koparılır ![]() ![]() fıstığa bulanır ![]() YUMUŞAK ŞEKERLEME: MALZEMELER: 1 su b ![]() yarımsu b ![]() yarım su b ![]() HAZIRLANIŞI: karıştırma kabına pudra şekeri ve labne peynir alınır ![]() krema kıvamına gelene kadar çırpılır ![]() eritilir ve içine ilave edilir ![]() ![]() yayvan bir kapta dondurucuda 12 dk ![]() ![]() daha sonra yuvarlanır ![]() |
![]() |
![]() |
|