![]() |
Böbrek Hastaları İçin Yemek Önerileri - İştah Açıcılar -Tahinli Ton Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Böbrek Hastaları İçin Yemek Önerileri - İştah Açıcılar -Tahinli Ton BalığıTahinli Ton Balığı (2 Porsiyon) Malzemeler 350 gram ton balığı 1/2 bardak soğan, dilimlenmiş 1 yemek kaşığı zeytinyağı Pişirme spreyi 1 yemek kaşığı çam fıstığı 4 yemek kaşığı tahin sosu Biberli yeşil zeytin dilimi Yapılışı Tonbalığını boşaltın ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları karamel rengine gelene kadar kavurun ![]() ![]() ![]() Tahin sosunu ton balığının üzerine dökün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İpucu Soğanları karamel renginde kavurmak: Birçok aşçı yağ koymadan önce tavayı ısıtmayı önerir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Porsiyonun Besin Değerleri Protein 5 gram Potasyum 77 mg ![]() Sodyum56 mg ![]() Karbonhidrat 1 gram Kalori 51 Fosfor 49 mg ![]() Kalsiyum 36 mg ![]() Yağ 3 gram Roche Müstahzarları Sanayi Anonim Şirketi’nin katkılarıyla |
![]() |
![]() |
|