6 adet tavuk budu
Yeteri kadar su
3 çorba kaşığı sıvıyağ
30 adet arpacık soğan
3 adet orta boy havuç
2 adet kırmızı biber
Bir buçuk su bardağı konserve bezelye
Tuz ve karabiber
Sebzeli But Yapılışı
Tavuk butlarını ocakta tütsüleyip yıkayın Bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ve tuz ilave edin Tavuklar yumuşayana kadar haşlayın Diğer taraftan sıvıyağı bir tavaya alıp, arpacık soğanları kavurun Üzerine halka doğramış havuç ve kuşbaşı doğranmış kırmızı biberleri ilave edin Havuçlar yarı yarıya yumuşayınca üzerine bezelye, tavukların haşlama suyundan yarım su bardağı, tuz ve karabiber ekleyin Bir-iki taşım kaynatıp ocaktan alın Hazırladığınız sebzeli garnitürün yarısını bir fırın kabına boşaltın Üzerine tavukları koyun Kalan garnitürü tavukların üzerine dökün Önceden ısıtılmış 180 derece fırında tavuklar kızarana kadar tutup servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.