![]() |
Keçi Peynirli Krep (Fransa) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keçi Peynirli Krep (Fransa)Keçi Peynirli Krep (Fransa) MALZEMELER 3 adet yumurta Yarım litre süt 2 su bardağı un 1 tutam tuz İç malzemesi: 1 adet küp doğranmış kabak 3 çorba kaşığı küp doğranmış kurutulmuş domates 2 çorba kaşığı enine doğranmış yabani mantar Yarım kalıp keçi peyniri 2 çorba kaşığı zeytinyağı YAPILIŞ TARİFİ Krep hamuru için yumurtaları derin bir kaba alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|