![]() |
Frambuazlı Tart (20 Parça) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Frambuazlı Tart (20 Parça)(20 Parça) ![]() Malzemeler 1 Paket Pandispanya Hamuru 250 gr ![]() 100 gr ![]() Tuz 150 gr ![]() 1 Adet Yumurta Sarısı 200 gr ![]() 2 Paket Vanilya 1 Adet Portakalın Kabuğu (Rendelenmiş) 500 gr ![]() Pudra Şekeri Yemeğin Tarifi Fırın tepsisini yağlı kağıt ile kaplayın ![]() Pandispanya hamurunu pakette belirtildiği şekilde hazırlayıp tepsiye dökün, 175° ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin ![]() Unu şeker, bir tutam tuz, yumurta sarısı, 1-2 yemek kaşığı soğuk su ile birlikte bir kaseye döküp üzerine parça parça kestiğiniz yağı koyun ![]() Bütün malzemeyi elinizle karıştırın ![]() ![]() ![]() Üstüne önce frambuazları, sonra hazırladıgınız hamur kırıntılarını serpin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|