Su şeker jelatin ve armut rendesini bir kaba koyun Ağır ateşte şeker eriyene kadar karıştırın Karışımı kaynatın Beş dakika karıştırmadan kaynamaya bırakın Ocaktan indirerek soğutun Soğuduktan sonra armut suyunu ve armut likörünü kaba ilave edin Tahta kaşıkla iyice karıştırın Buzluğa koyarak dondurun Ara sıra dolaptan çıkararak karıştırın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.