yeteri kadar tuz ve ceviz büyüklüğünde rendelenmiş kaşar peyniri
1 fincan galeta unu
Yapılışı
Bir tahta üzerine un konur 3 yumurta bir kaba konur Galeta unu da rendelenmiş kaşarla karıştırılarak bir yere serpilir Pirzolalar önce una, sonra yumurtaya ve sonra da galetaya bulanır Bir kenara konur Böylece pirzolaların hazırlanması tamamlanır Tepsi veya tavada iki kaşık yağ ile orta ateşte alt üst edilerek kızartılır Patates tavası ve arzu edilen garnitür sebze de et yanına konur
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.