Etler iyice yıkanıp süzülmeye bırakılır Bu arada bir tencereye sadeyağ (veya margarin) konup kızdırılır Etler içine atılır, her tarafı pembeleşene kadar çevire çevire pişirilir Sonra delikli bir kepçeyle yağdan çıkarılır Tencerede kalan yağın içine ince doğranmış soğanlar konup pembeleştirilir Daha sonra aynı yere 3 kaşık un dökülüp kavurmaya devam edilir Beş dakika bu işleme devam edildikten sonra bir kenara ayrılan etler tencereye konur Üzerine dövülmüş 2 diş sarımsak, 2 defne yaprağı, bir az tuz, yarım kaşık kırmızı biber, bir fincan suda eritilmiş salça ilave edilir ve tencere ateşe oturtulur Beş dakika piştikten sonra yavaş yavaş 3 bardak da sıcak su ilave edilir ve 35 – 4 saat kadar az hararette pişirilir Salçasıyla tabağa alınır ve ikram edilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.