Nohut ve döğme bir tencerede haşlanmaya bırakılırPişmesine yakın yeşil mercimek konur,hepsi piştikten sonra içine akpancar ve kavurma eti konur10-15 dakika kaynatılırMalzeme iyice pişer,ezilmiş kurut kaynayan tencereye dökülür muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilirOcaktan indirilir,üzerine tereyağı konulur bu yağ yemeğin sıcağı ile erir daha sonra servis yapılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.