İlk önce kurutu güvecin içinde sıcak suyla eziyoruz Bekletiyoruz Mercimekleri iyice haşlıyoruz Daha sonra soğanlarımızı ince ince kıyıp yağda kavuruyoruz İçine arzuya göre pul biber, kara biber ve tuz ilave ediyoruz Bu sos hazır olduktan sonra reyhanları ilave ediyoruz Daha sonra kuşbaşı etleri haşlıyoruz ve soğanın içine ilave ediyoruz Servis tabağına kurutu döküyoruz Üzerine mercimekleri ilave ediyoruz En üstüne de sosumuzdan koyuyoruz Arzuya göre üstüne yeniden baharat ya da reyhan koyabilirsiniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.