![]() |
Cafe Di Paris |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cafe Di ParisMALZEMELER 1/2 kg dana strogonof veya ince şeritler halinde kesilmiş biftek 1 çay bardağı zeytinyağı 1 çay bardağı kırmızı şarap 200 ml'lik 1 paket krema (yaklaşık 1 su bardağı) 2-3 diş dövülmüş sarmısak 1 ![]() tuz-karabiber HAZIRLANIŞI Strogonof veya biftekler zeytinyağı ve şarap karışımında en az 6 saat bekletilir ![]() ![]() ![]() veya haşlanmış sebze ile servis yapılır ![]() Not:Kırmızı et kullanılmayıp tavuk kullanıldığı takdirde şarap ve zeytinyağı kullanılmasına gerek yoktur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|