![]() |
Çökertme (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çökertme (4 Kişilik)Çökertme (4 Kişilik) ![]() Malzemeler 400 gr ![]() 8 Orta Boy Patates Kızartmak İçin Sıvı Yağ 2 Çay KaşığıKarabiber 2 Çay Kaşığı Kimyon 2 Çay Kaşığı Kırmızıbiber 400 gr Süzme Yoğurt 6 Diş Sarmisak 100 gr Tereyağı Tuz Yemeğin Tarifi Sarmısakları dövün ![]() ![]() Patatesleri soyup yıkadıktan sonra kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() Tavada tereyağını eritip tuz ilave ederek ılık bir ortamda bekletin ![]() Etleri kömür ızgarasında pişirin ![]() ![]() ![]() Tabağı turp, yeşil biber ve domates ile süsleyip sıcak olarak servis yapın |
![]() |
![]() |
|