![]() |
İskender (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İskender (4 Kişilik)İskender (4 Kişilik) ![]() Malzemeler 1/2 Kg Kuşbaşı Et 2 Adet Soğan 3 Diş Sarmısak 3 Adet Domates 2 Adet Sivri Biber Tuz, Karabiber 1 Çay Kaşığı Salça 1 Su Bardağı Sıcak Su 1 Adet Pide 1 Çay Kaşığı Tereyağı Üzerine: 2 Çorba Kaşığı Yoğurt 2 Çorba Kaşığı Tereyağı Yemeğin Tarifi Yarım kg kuşbaşı eti tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 adet pidenin üzerine 1 çay kaşığı tereyağını sürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|