![]() |
Yörükkebabı (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yörükkebabı (4 Kişilik)(4 Kişilik) ![]() Malzemeler 250 gram kuşbaşı kuzu eti 1 adet domates, 1 adet soğan 2 adet biber, 15 adet mantar 1 su bardağı bezelye 1 adet kabak, tuz 1 çay bardağı ayçiçek yağ 1 buçuk su bardağı erişte 1 buçuk su bardağı kasar peyniri Yemeğin Tarifi Domates ve soğanı yemeklik doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir tencerenin içine, 1 çay bardağı sıvı yağı dökün ![]() ![]() ![]() ![]() Erişteleri fırın tepsisine yayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|