![]() |
Kaqıt Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaqıt KebabıMalzemeleri 500 gr koyuır eti 500 gr bezelye 1 fincan sıvıyağ 3 büyük patates 2 büyük havuç 2 soğan 2 domates 1 tane yağlı kağıt veya alüminyum kağıt î tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızı biber Tuz Hazırlanışı 1- Bir tencereye kuşbaşı şeklinde doğramış etler konup suyunu salıp da çekinceye kadar pişirilir ![]() 2- Soğanlar ince ince doğranır ![]() ![]() ![]() 3- Domatesin kabuklan soyulup doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Bezelye ayrı bir kapta hafif haşlanıp, suyu süzdürülür ![]() 5- Patatesler soyulup, küp şeklinde doğranır ![]() ![]() ![]() 6- Yağlı kağıttan 20'şer santim en ve boyunda parçalar kesilir ![]() ![]() ![]() ![]() 7- Diğer paketler de yapılıp, tepsiye yerleştirildikten sonra kızgın fırına verilir ![]() 8- Pişince fırından alınır ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|