![]() |
Yemek Adı : Turşulu Ördek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yemek Adı : Turşulu ÖrdekYemek Adı : Turşulu Ördek Mutfak : Türk Türü : Av Etleri MALZEMELER iç pilav için : 1 baş soğan 50 gr tereyağı 1 çorba kaşığı kuş üzümü 1 su bardağı pirinç 1 kahve fincanı badem 1 çorba kaşığı fıstık tuz, karabiber yemek için : iki kilo lahana turşusu (veya lahana) 1 baş soğan 150 gr margarin kırmızı biber 150 gr tereyağ tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Önceden hazladığınız iç pilavı ördeğin içine doldurulup dikin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AFIYET OLSUN! |
![]() |
![]() |
|