Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, sahin

Sahin Kebabı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sahin Kebabı




alzemeler
1 kutu konserve bezelye
1kilo pirzola
yarım kg mantar
4 patates
1kasık salca
kasar peyniri
biraz su yag

yapılışı

pirzolayı düdüklüde kısık ateste pişir yaklasık 1 saat
patatesleri kızart
mantarlarıda tavada yagda sotele
etler pişince ısıya dayanıklı bi tepsiye ciz,daha sonra bezelyeleride etlerin üstüne dök,kızarmış olan patatesleride bezelyenin üzerine koy
onun üstüne mantar en üste rende kasar peyniri serp
salcayla suyu karıstır ve sos hazırla sosuda tepsiye dök ve 180 dereceye fırına ver kaşarlar kızarıncaya kadar pisir afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.