|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
doldurulmuş, filesi, hindi, ile, kestane, kişilik, sığır |
![]() |
Hindi Ve Kestane İle Doldurulmuş Sığır Filesi (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindi Ve Kestane İle Doldurulmuş Sığır Filesi (6 Kişilik)Malzemeler 1 adet bütün bonfile 250 gram hindi eti (beyaz kısmından) 80 gram krema 1 tutam kırık karabiber 1 çay bardağı konyak Yeteri kadar tuz 150 gram kestane şekeri Sos için: 1 adet hindinin kemikleri 1 adet havuç, l adet kereviz 1 adet soğan 1 adet defne yaprağı 4 çorba kaşığı mısır özü yağı 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı beyaz şarap Yeteri kadar su 1 kahve fincanı krema Tane karabiber, tuz Yemeğin Tarifi Bütün, irice bir bonfileyi temizleyin ![]() İçini bıçakla oyarak, tam ortaya gelen kısmı çıkarın ![]() ![]() ![]() Soğuttuktan sonra kıyma makinesinde iki defa çekin, irice kesilmiş kestane şekerini, kremayı, konyağı ve tuzu ekleyin ![]() Bütün malzemeleri yoğurun ![]() Harcı oyulmuş bonfilenin içine doldurun ![]() Üzerine sıvı yağ sürün ![]() ![]() Geniş bir tavada sıvı yağda 3-4 dakika pembeleştirin ![]() ![]() ![]() Servis tabağında dilimleyin ![]() Sos için bir miktar hindi kemiğini sıvı yağda kızartın ![]() ![]() ![]() Ağır ateşte 2 saat kadar kaynatın ve süzün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|