Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 60 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 335 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 60 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 335Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 60 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 335 Malzemesi: 500 gr dana kuşbaşı (sokum) 2 yemek kaşığı margarin 4 adet soğan 250 gr ayıklanmış kestane 1 yemek kaşığı soya sosu 1 çay kaşığı domates salçası 1 adet kırmızı biber Tuz KarabiberTarifi: • Etleri yıkayın ![]() • Üzerini kapatacak kadar su koyup, 35 dakika pişirin ![]() • Etleri yağla birlikte tencereye yerleştirin ![]() • Pembeleşene kadar kavurun ![]() • Soğanları dörde bölüp, kestaneleri de bütün olarak etlerin içine atın ![]() • Karıştırarak, kavurun ![]() • Nar gibi kızaran etlerin üzerine soya sosunu, tuzu ve karabiberi ekleyin ![]() • Salçayı atıp, karıştırın ![]() • Üzerini kapatacak kadar su koyun ![]() • İyice pişirin ![]() • Kıydığınız kırmızı biberi, pişen kestaneli ete ilave edin
|
|
|
|