![]() |
Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 60 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 335 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 60 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 335Kestaneli Et Hazırlama Süresi: 10 Pişirme Süresi: 60 Kişi Sayısı: 6 Kalori: 335 Malzemesi: 500 gr ![]() ![]() Tarifi: • Etleri yıkayın ![]() • Üzerini kapatacak kadar su koyup, 35 dakika pişirin ![]() • Etleri yağla birlikte tencereye yerleştirin ![]() • Pembeleşene kadar kavurun ![]() • Soğanları dörde bölüp, kestaneleri de bütün olarak etlerin içine atın ![]() • Karıştırarak, kavurun ![]() • Nar gibi kızaran etlerin üzerine soya sosunu, tuzu ve karabiberi ekleyin ![]() • Salçayı atıp, karıştırın ![]() • Üzerini kapatacak kadar su koyun ![]() • İyice pişirin ![]() • Kıydığınız kırmızı biberi, pişen kestaneli ete ilave edin ![]() |
![]() |
![]() |
|