![]() |
Arpacıksoğanlıbahçıvankebabı (6 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arpacıksoğanlıbahçıvankebabı (6 Kişilik)(6 Kişilik) ![]() Malzemeler 1 kg ![]() 30 adet arpacık soğanı 3 çorba kaşığı tereyağı 2 adet orta boy domates 2 adet havuç 250 gr ![]() bezelye Tuz, karabiber Kırmızı pul biber 1/2 demet dereotu Yemeğin Tarifi Eti yıkayıp bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Et suyunu çekince, kabukları soyulup iri doğranmış domates, havuç, bezelye, arpacık soğanı, tuz, karabiber ve pul biberi ilave edin ![]() ![]() ![]() Arpacık soğanlı bahçıvan kebabını üzerine ince kıyılmış dereotu serptikten sonra sıcak olarak sefis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|