![]() |
Kabak Karnıyarık Tarif |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabak Karnıyarık TarifMalzemeler ![]() * 5-6 adet kabak *2 adet soğan(halka doğranmış) * 2 adet domates(küp doğranmış) * 250 gr kıyma * 1 çorba kaşığı salça(1 kahve fincanı suda eritilmiş) * 3 çorba kaşığı Sana * Tuz,karabiber * Dereotu(veya maydanoz) * (ince kıyılmış) 2-3 adet yeşil sivri biber * 1 domates (dilim doğranmış) Yapılışı: KABAK KARNIYARIK KABAK KARNIYARIK: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() karabiberi koyup karıştırın ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() PÜF NOKTASI: Kabakları yağda kızartmak yerine,üstlerine hafif Sana sürüp finnda pişirirseniz,daha hafif olurlar |
![]() |
![]() |
|