Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, tekke

Tekke Kebabı

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tekke Kebabı



Malzeme:

1 kilo kemikli koyun eti
5 soğan
2 domates
1 kahve kaşığı karabiber, tuz
4 kaşık yağ
300 gr kuskus
4 bardak kaynar su

Yapilisi:

Kemikli koyun etini 2 soğan ve domatesle etler suyunu çekinceye kadar çevirin Kaynar suyun 1,5 bardağı ile birlikte karabiber ve tuzunu koyup 2 saat pişirin Kalan 3 soğanı doğrayıp 4 kaşık yağda 5 dakika çevirin, kaynar suyu ve kuskusu katıp pilav yapın Demlenince servis tabağına alın, yanyana etleri koyup sofraya getirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.