![]() |
Kabaklı Pide |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabaklı PideMALZEMELER yarım kilo ekmek hamuru 1 adet soğan 2 adet kabak 50 gr gravyer peyniri 1 demet maydanoz zeytinyağ 1 adet etsuyu tableti sarımsak tuz, karabiber 4 Kişilik HAZIRLANIŞI Kabakları yıkayıp uçlarını kesip halka şekilde yaklaşık 1 cm kalınlığında doğrayın ![]() ![]() ![]() çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada hamuru düz bir zemine yaydıktan sonra zeytinyağıyla yağlanmış yuvarlak bir tepsiye döşeyin ![]() ![]() ![]() ![]() Pideyi önceden ısıttığınız 200 derecelik fırında 20 dakika bekletin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|